About me

Grafisch vormgever, dansleraar/danser en model

Pascal Maassen is naast grafisch vormgever bij TANKPUNT, ook dansleraar, salsa instructeur en model. Als model is hij, sinds hij in 2011 in Amsterdam woont, aardig aan de weg aan het timmeren.

Pascal is afgestudeerd aan de HKLS (Hogeschool Katholieke Leergangen te Sittard) met als studierichting: Publiciteitsvormgeving. Vanaf 2000 is hij gestart met Tankpunt, grafisch ontwerp en realisatie. Gelijktijdig was hij ook dansleraar bij Danssportcentrum Clara Lamar te Sittard.

Pascal heeft in 2006, 2007, 2008 en 2010 deelgenomen als professioneel danser/coach aan Sterren op de Dansvloer (Dancing with the Stars) in België (VTM). In 2012 heeft hij ook deelgenomen aan Strictly Come Dancing (Avro) als danser/coach, met als danspartner Sabine Uitslag (3e plaats).
In 2014 en 2015 nam hij deel aan het programma Alles mag op Vrijdag (RTL4) als danser in het onderdeel ‘danswoorden’ met o.a. Froukje de Both, Kim Lian van der Meij, Patricia Paay en Tooske Ragas.

Qua modellenwerk is Pascal veelzijdig. Dit houdt o.a. in: het lopen van shows, fashion en commerciële shoots, commercials, bedrijfsfilmpjes en fittings ook wel technische doorpas genoemd. Een kleine opsomming waar Pascal voor werkt: Wrangler, Lee, Schiesser, FBTO, VSM, Autodrop, Karwei, Batavus, Rabobank, Bloemenbureau.

Contact

Voor informatie of opdrachten:

Amsterdam – The Netherlands

+31 (0)6 25338724